Willem heeftum, maar welke van Willem is de echte Foc Winner?

Status
Niet open voor verdere reacties.

Peter van Hout

Lid van de TWENOT
Willem Visser is de winnaar van de FOC 2017/2018, hij heeft 2 modellen ingezet. :p
maarrrr er kan maar 1 model winnen, daarom kiezen we het winnende model in deze poll:
 

Willem Visser

Lid van de TWENOT
Schalen
  1. 1:16
  2. 1:35
Yes! Ik ben er heel blij mee deze FOC te hebben gewonnen. :D :D
Voor mij extra welkom want het is na een jaar waarin ik nogal wat veranderingen in mijn leven heb meegemaakt goed om deze waardering te krijgen; weer een teken dat de juiste stappen gezet zijn! Modelbouwen heeft mij geholpen het afgelopen jaar en deze prijs en de waardering doet mij goed!

Ik moet het zeggen, kritiek hoort er nu eenmaal bij op een forum, er is een minpuntje ..... jammer dat ik mijn eerste plaats moet delen met ...... mijzelf. :D Maar de oplossing van Peter is mooi: nogmaals stemmen!

Ik wil alvast alle stemmers op mijn modellen, alle bouwers die op mijn topic hebben gereageerd en tips hebben gegeven en alle andere kijkers en Twenot-leden hartelijk danken ... en natuurlijk Peter bedankt voor het organiseren en begeleiden. Ik hoop dat de volgende FOC weer een inspiratie wordt om te gaan bouwen, niet alleen voor mij maar ik hoop voor meer bouwers.

Hartelijke groet en veel bouwplezier!
Willem Visser
 

Peter Stoof

Lid van de TWENOT
Gefeliciteerd Willem.

Als ik mocht kiezen zou ik voor de Famo gaan.
Mooi project en ziet er zo goed uit. Zeker mijn keuze.

Peter.
 

Peter van Hout

Lid van de TWENOT
Willem Visser zei:
9-9 :D
Mag ik dan kiezen?
De 253 is mijn favoriet ;)
Hartelijke groet en veel bouwplezier,
Willem

Prima Willem, dan wordt het de 253, ik had ook niet kunnen voorspellen dat het weer een gelijke uitslag zou worden! :rofl:

nogmaals gefeliciteerd!
 

Willem Visser

Lid van de TWENOT
Schalen
  1. 1:16
  2. 1:35
Dag André,
Dank voor je reactie. En dank voor je voorkeur en stem op de Famo. Mijn voorkeur gaat uit naar de 253 vanwege het onderzoek dat vooraf ging aan de bouw, voor mij een leuk onderdeel van de hobby. De vreemde combi van voertuig en toren van (zo bleek) een eenheid die beide voertuigen niet standaard in gebruik had. Samenvoeging door die eenheid zorgde voor een uniek voertuig. De bouw liep fijn (beter dan de Famo) en ik kijk dus met meer plezier terug op de 253 dan op mijn andere winnaar. Heel persoonlijk dus en dat bleek ook wel uit de twee stemtondes zonder uitsluitsel over de uiteindelijke winnaar. Dank, hartelijke groet en veel bouwplezier!
Willem
 

EricReist

Lid van de TWENOT
Gefeliciteerd Willem!!!

En zoals je aangeeft kan modelbouw zo ook afleiding en support geven; even focussen op de vierkante millimeter, onderzoek doen, met wat lieden van een lokaal Bouwgenootschap aan tafel, en vorderingen delen op het forum. Heerlijk.

Gegroet,
Eric
 

Willem Visser

Lid van de TWENOT
Schalen
  1. 1:16
  2. 1:35
Beste Eric en Martin,
Beiden hartelijk dank! Eric: jij snapt het :!: ;) Martin dank voor je compliment. Wordt zeer gewaardeerd. Veel bouwplezier, hartelijke groet, Willem
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan