Verslag en foto's bouwavond 11/11/2015

Jos van Hooff

Lid van de TWENOT
Gisteravond weer de maandelijkse bijeenkomst gehad sinds de start in februari van deze bouwgroep. In de loop der tijd is er een hechte groep van liefhebbers ontstaan, onlangs heeft Rob S. zich nog aangesloten. Veel gezelligheid, kwaliteit en vooral humor. Groupbuild gestart met een groep leden van de British light tank markVI.
Sommigen zijn bekende gezichten voor veel Twenotters en anderen wellicht niet. Dat worden het nog wel. We kunnen het goed met elkaar vinden. Er worden al plannen ontwikkeld om ons wat meer te profileren naar de buitenwereld toe, dus jullie horen nog van ons!
Heb een aantal foto's bijgeplaatst van onderwerpen waar men mee bezig is.
 

Marcel Zwarts

Lid van de TWENOT
Ik moet toegeven Jos dat ik vorig jaar mijn bedenkingen had toen jij en Carel met het idee kwamen.

Echter ik heb me totaal vergist. :oeps: Het zijn geweldig gezellige avonden en ik vind het altijd weer jammer als ze voorbij zijn. De opkomst is echt zeer goed. Maar zelfs die enkele keer dat we maar met een man of vijf zaten zat het met de gezelligheid meer dan goed. Ook het probleem met het parkeren blijk erg mee te vallen.
Ik weet dat de oude garde van het wooncomplex gelukkig is met onze aanwezigheid. De overlast is minimaal en de gezamenlijke sociale ruimte wordt eindelijk weer gebruikt.

Als de populariteit blijft groeien, moeten we alleen een extra tafeltje gaan regelen want de laatste keer zaten we gezellig krap bij elkaar.

Hoe dan ook TOP! En hopelijk volgen er nog vele mooie jaren.

Groet

Marcel :D :D :D
 

Jos van Hooff

Lid van de TWENOT
We hebben het ook getroffen met het feit dat we ons "clubhuis" bij jouw in het wooncomplex hebben. :cool:
Je moet alleen de toegang naar het parkeerterrein iets verbreden :duivel:
Ik neem een borrel op de jaren die nog komen gaan!
Gr

Jos
 
Bovenaan