Twenot ledenbijeenkomst 17 september Overloon

Was zeker een geslaagde dag met een nette opkomst voor een dag waarop ook nog heel veel andere activiteiten te kiezen waren. (Market Garden/ IPMS België.)

Een lezinghoekje waar mensen presentaties over hun speurwerk naar achtergronden over tanks of specifieke gevechten kunnen geven, de RC mensen etc, zou toch ook erg leuk zijn om zo TWENOT in volle breedte te laten zien aan elkaar op dit soort bijeenkomsten. Is maar een idee

De RC mensen waren wel uitgenodigd, evenals alle andere 700+ leden. Ervaring leert echter dat op een reguliere show als deze veelal dezelfde personen komen, ongeacht wie of wat je erbij haalt. (Eyewitness vorige jaar leverde maar 100 man extra op vanuit de Twenot) En bij lezingen zitten er 25 man in de zaal, wat gezien de kostenoogpunt niet interessant is. Daarbij heb je gratis toegang tot een fraai museum met de meeste Wo2 tanks in Nederland bijeen.

Maar mocht je concrete ideeën hebben, dan mag je uiteraard altijd contact opnemen. ;) :+:

Op naar de volgende bijeenkomst op zondag 7 april 2024 in IJzendoorn!

Gr Bas
 
De RC mensen waren wel uitgenodigd, evenals alle andere 700+ leden. Ervaring leert echter dat op een reguliere show als deze veelal dezelfde personen komen, ongeacht wie of wat je erbij haalt.
Tja….dan houdt het op inderdaad!
Daarbij heb je gratis toegang tot een fraai museum met de meeste Wo2 tanks in Nederland bijeen.
Dat was zeker beslist de moeite waard. Je kon heerlijk op je gemak neuzen tussen al het mooie metaal, rubber en canvas!
Maar mocht je concrete ideeën hebben, dan mag je uiteraard altijd contact opnemen. ;) :+:
Jullie zijn zo te horen door schade en schande al wijs geworden. Ik zal het daar dus wijselijk ook bij houden. Blijkbaar hebben veel clubleden minder behoefte aan een onderling treffen in dit verband
Op naar de volgende bijeenkomst op zondag 7 april 2024 in IJzendoorn!
👍🏻👍🏻👍🏻
 
Terug
Bovenaan