Twenot en Corona

Bas Slaats

TWENOT-bestuurslid
Lid van de TWENOT
Beste leden.

Het bestuur is de afgelopen dagen druk bezig geweest met de laatste voorbereidingen voor de komende TWENOT Meeting in Overloon. Behalve de heel gewone zaken zoals het indelen van de ruimte is er ook veel aandacht geschonken aan de corona-dreiging. Moeten we de meeting wel of niet laten doorgaan?

Gegeven het feit dat er vanuit het RIVM en andere overheidsinstanties op geen enkele manier op wordt aangedrongen bijeenkomsten zoals de onze af te gelasten hebben we besloten de meeting a.s. zondag te laten doorgaan. Bedenk hierbij dat ook voetbalwedstrijden gewoon doorgaan, bioscopen en schouwburgen zijn niet gesloten en ook de horeca is open zoals altijd. Wel attenderen we onze bezoekers op de inmiddels bekende adviezen zoals frequent handen wassen en hoesten in je zakdoek of in je elleboog. Ook elkaar een hand geven wordt afgeraden.

Bij de ingang van het museum komen lijsten te liggen waarop de bezoekers hun naam en telefoonnummer of emailadres kunnen noteren zodat bekend is wie er zijn geweest. Dit voor het geval dat later blijkt dat er op dit gebied toch iets is mis gegaan.

In dit verband verzoeken we leden die in de afgelopen weken in een risicogebied zijn geweest (denk aan een skivakantie in Noord-Italië) goed na te denken of ze wel naar Overloon zullen komen. Afgelopen dagen werd in de nieuwsberichten bekend gemaakt dat door de thuiskomst van vakantiegangers het aantal besmettingen met het coronavirus is verdubbeld! En het zou vervelend zijn als dit aantal vanwege uw komst naar onze meeting nog hoger zou worden.

Het bestuur vertrouwt erop dat de meeting a.s. zondag mede door uw medewerking naar tevredenheid en zonder corona-problemen zal verlopen.

Namens het bestuur, Bas
 

Bas Slaats

TWENOT-bestuurslid
Lid van de TWENOT
Aanvullend op bovenstaande bericht hebben we begrepen dat Dhr Bergstrom gezondheidsklachten heeft gekregen en heeft besloten dat hij niet naar Overloon kan komen. Wij betreuren dit besluit zeer, maar respecten zijn keuze hierin.

Gr Bas
 
Bovenaan