hobby event expo assen 2020

André Jonker

Regiocoördinator Noord-Oost
Lid van de TWENOT
Dame en heren,

De Twenot is uitgenodigd om een stand te bemannen tijdens de hobby event expo Assen 2020.
Deze grote (en brede) hobbybeurs zal plaatsvinden op 21, 22 en 23 februari 2020 in de TTHallen te Assen.
Deze bijeenkomst is aardig vergelijkbaar met de hobbybeurs in WTC EXPO in Leeuwarden, hoewel de aankleding en accommodatie iets gezelliger en moderner is.
Geïnteresseerden om daar 1 of meerdere dagen aan te schuiven om te bouwen kunnen zich via dit forum bij mij melden.

André Jonker

https://www.expoassen.nl/evenement/hobbyevent/
 

André Jonker

Regiocoördinator Noord-Oost
Lid van de TWENOT
Over 2 weken is het zo ver. we hebben voldoende bouwers. Maar bezoekers zijn natuurlijk altijd welkom op deze leuke brede hobbybeurs.
 

André Jonker

Regiocoördinator Noord-Oost
Lid van de TWENOT
En inmiddels kijken we terug op een zeer geslaagde bijeenkomst. Het was binnen 3 dagen lang aardig druk en vooral droog. buiten kwam het met bakken uit de lucht, waardoor er volgens mij behoorlijk wat bezoekers aanwezig waren. Uiteindelijk waren we vanuit de twenot, eigenlijk alleen met leden van bouwgroep groningen, dagelijks met 4 personen aanwezig. maar omdat onze vrienden van de IPMS meer dan voldoende mensen hadden, leek het toch aardig druk op onze stand. Maar er was zeker nog wel ruimte geweest voor een extra twenotter.
Het liep voor de stand ook mooi door, hoewel dat er misschien ook mee te maken had dat er op de zaterdag naast ons een mevrouw van het circus een paaldansact opvoerde. Neemt niet weg dat we weer veel mensen voor de hobby geïnspireerd hebben en zelf ook weer behoorlijk zijn opgeschoten met onze lopende projecten.

we kijken alweer uit naar de volgende editie.
 
Bovenaan