Heb je een handige link gezien?

Henry Klom

Lid van de TWENOT
Heb je een handige link gezien?

Ben je op het internet iets tegenkomen dat ook voor anderen interessant is, stuur dan een privé-berichtje naar de moderator van de handige links. Die kan jouw vondst toevoegen aan de onderstaande lijsten.

De handige links zullen geen compleet overzicht gaan worden van alle militaire voertuigen die er ooit zijn geweest. Voor dat soort informatie kijk dan op Wikipedia of Tanksencyclopedia. Maak voor het raadplegen van deze sites gebruik van hun eigen zoekmogelijkheden. De handige links worden geen index pagina voor onderwerpen op zulke sites.

Er komt ook niet voor elk voertuig een fotogalerij. Er zijn grote websites die uitpuilen van fotogalerijen van voertuigen zoals bv Prime Portal. De handige links verwijzen wel naar dat soort websites maar verwijzen niet naar individuele onderwerpen op zo’n site.

Ben je op zoek naar een afbeelding van een bepaald soort voertuig die niet in de handige links staat? Zoek dan in Google afbeeldingen

Wat zijn handige links?

Handige links zijn verwijzingen naar plekken op het internet waar nuttige informatie staat. Je moet er echter wel wat aan hebben. Een enkele foto van een voertuig is niet erg nuttig, een hele website die gaat over 1 voertuig type wel.

Informatie over bepaalde strijdtonelen zijn alleen handig als er een voertuig gerelateerde kijk op is. De inzet van tanks tijdens de Vietnam-oorlog dus wel maar alles over de Israëlische luchtmacht tijdens de Yom-Kippoer oorlog dus niet.

De informatie moet voor iedereen toegankelijk zijn. Informatie verstrekking waar je eerst lid voor moet worden zoals bv Facebook en Pinterest komen niet in aanmerking.

Ook discussies op een forum komen niet in aanmerking voor opname in de handige links

Werkt een link niet, laat dat dan even weten aan de moderator.
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan