Bouwgroep Alkmaar is 'live'

Jos van Hooff

Lid van de TWENOT
Dank je Jan!
Zoals ook al in de nieuwsgroep aangegeven hebben we komende woensdag, de 4e, de eerste bijeenkomst in Alkmaar. Ik zal wat foto's maken van deze start en deze hier plaatsen.
We gaan, uiteraard, uit van een overweldigend succes!

Gr.

Jos
 
A

Anonymous

Veel succes mannen en misschien van de adresgegevens hier nog plaatsen? Wie weet komt er nog iemand binnen.
Let ook even op de Breda bijeenkomst, 1'e Twenot bijeenkomst van dit jaar en of er animo is om jullie daar te presenteren. Het enige wat ik dan nodig heb is het aantal meters.

Gr.JW
 

Jos van Hooff

Lid van de TWENOT
Hoi JW,

De bijeenkomsten vinden plaats in de gemeenschapsruimte van het wooncomplex waar Marcel Zwarts woont. Daar kun je niet zo maar binnenlopen. Met degenen die zich aangemeld hebben is afgesproken dat zij even met mij of Marcel bellen om binnen te komen. Persoonlijk voel ik er nu niet zoveel voor om hier onze telefoonnummers te plaatsen. Ik heb al diverse malen in de nieuwsgroep aangegeven dat men zich nog steeds kan opgeven. Alleen dient dat dan momenteel wel via dit medium gedaan te worden d.m.v. een Pb naar mij of Carel Bos. Het is even niet anders. T/m dinsdagavond is hier de gelegenheid voor.
Breda zal ik even in de groep gooien. Wie weet zijn we aanwezig.

Gr.

Jos
 

Jos van Hooff

Lid van de TWENOT
Heren,

Een aantal foto's zijn al geplaatst in de nieuwsgroep en ook op Facebook, maar ik zet ze hier ook nog maar even voor de volledigheid.

Tot 4 maart!

Gr.
Jos
 
Bovenaan