geen weblinks meer???

Mededelingen van- en aan het bestuur: hier kunt u al uw vragen en opmerkingen voor het bestuur (die niet in het Twenot café thuishoren)plaatsen.

Moderators: Richard Cramer, Jan Peters, Jakko Westerbeke, Richard Polderman, Bas Slaats

Plaats reactie
Gebruikersavatar
henry klom
Berichten: 301
Lid geworden op: 17 feb 2004 14:37

geen weblinks meer???

Bericht door henry klom » 12 aug 2019 21:32

Hmm,

nu dacht ik eerst dat ik wat fout had gedaan toen ik geen aanklikbare link meer kreeg in mijn berichten. Maar ik zie hetzelfde gebeuren in berichten van anderen.

Voorheen werd in een bericht een zin die begon met HTTP of HTTPS omgezet in een link waar je op kon klikken. Nu staat er alleen de link en zal die met copy/paste door de geinteresseerde in de adresbalk gezet moeten worden.

Ja, ik heb heb ook de url-functie tab bij het schrijven van een bericht uitgeprobeerd. Dan komt er heel netjes url/ om de link te staan maar dan nog steeds is die niet aanklikbaar zoals voorheen.

Is er iets mis met het forum of de instellingen?
Gebruikersavatar
Jakko Westerbeke
Lid van de Twenot
Lid van de Twenot
Berichten: 1811
Lid geworden op: 04 dec 2006 19:56
Locatie: Zoutelande
Contacteer:

Re: geen weblinks meer???

Bericht door Jakko Westerbeke » 13 aug 2019 09:37

Dat was mij ook al opgevallen, maar ik kan niks vinden in de foruminstellingen waardoor automatische links niet meer zouden werken. Links zijn toegestaan in de berichtinstellingen, en er is geen limiet op het aantal links per bericht, dus het zóú moeten werken, maar het doet het niet. Ik snap ook niet waarom.

Al de volgende zouden links moeten zijn, maar geen enkele wordt het ook echt (in elk geval niet op het moment dat ik dit bericht typ, als het goed is in de toekomst wel wanneer dit weer wel werkt):

http://www.twenot.nl

[url]http://www.twenot.nl[/url]

[url=http://www.twenot.nl]TWENOT-site[/url]
Plaats reactie