Nieuw op dit forum? Lees dit eerst!

Een forum waar U on-line Uw modellen van militaire voertuigen en diorama's kunt tentoonstellen.

Moderators: Richard Cramer, Alex van de Wetering, Jan Peters, Jakko Westerbeke, Richard Polderman

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Rob Plas
Site Admin
Site Admin
Berichten: 2417
Lid geworden op: 13 feb 2004 23:41
Locatie: Halsteren
Contacteer:

Nieuw op dit forum? Lees dit eerst!

Bericht door Rob Plas » 17 feb 2004 01:11

Om deze site beleefd en leefbaar te houden verlangt de TWENOT dat de deelnemers aan deze forums hun volledige voor- en achternaam gebruiken! Vul dit dus in als "gebruikersnaam" tijdens het aanmaken van Uw account.
Realiseer U dat Uw berichten door velen gelezen worden! "Nicknames", onvolledige namen en provocerende afbeeldingen worden geweerd omdat wij van mening zijn dat men over het algemeen omgang met echte personen prefereert. Mocht U iets toevoegen aan de site dan moet U bereid zijn hier achter te staan onder Uw eigen naam. Deze nieuwsgroep is een toevoeging aan ons 2-maandelijkse blad De Tank, en de TWENOT hanteert hier de zelfde hoge standaard!
Dit voorkomt dat mensen te gemakkelijk ondoordachte berichten plaatsen die zowel de lezers, de vereniging als de site geen goed doen. Tevens leert de praktijk ons dat veel mensen liever antwoorden via email dan op een nieuwsgroep, zodat het gebruik van Uw personalia alleen maar bevordert dat U goed geholpen wordt met Uw vragen. Indien U hardnekking weigert deze simpele regeltjes te volgen resulteert dit in het verwijderen van Uw berichten, of zelfs een volledige blokkering van Uw toegang!
Rob Plas
Webmaster Twenot
Huisregels Forum

Afbeelding
Plaats reactie