Militatriabeurs in Antwerp Expo

Even bijkomen in het Twenot Café. Wat losser dan de overige forums en hier kan het nogal eens van de hak op de tak(ken) springen.

Moderators: Richard Cramer, Jakko Westerbeke, Richard Polderman, Jan Peters

Plaats reactie
Kees Blijleven
Bestuur Twenot
Bestuur Twenot
Berichten: 56
Lid geworden op: 01 mar 2004 20:46
Locatie: Heiloo

Militatriabeurs in Antwerp Expo

Bericht door Kees Blijleven » 09 feb 2018 15:15

Zondag 11 februari organiseert Dipro Events de Militariabeurs in Antwerp Expo. Deze toplocatie biedt die dag alles wat het verzamelhartje van Militaria verlangt. Verkoop van uniformen, helmen, onderdelen, medailles, vlaggen, posters, memorabilia, wapens die toegelaten zijn in de vrije verkoop, boeken,…vintage materiaal…en veel…veel meer. Verzamelaars en geïnteresseerde bezoekers kunnen van 9 tot 16 uur rondsnuisteren op de beurs op zoek naar dat ontbrekende stuk in hun verzameling, posters, boeken,… Vip toegang vanaf 08u!! De promotie draait al op volle toeren met megaposters aan de verschillende invalswegen van de stad. Standhouders uit België, Engeland, Polen, Frankrijk, Duitsland, Nederland...

OPGELET: Bezoek ook het levensechte LEGERKAMP in Hal 2, prachtig nagebouwd door de specialisten van http://www.iltisvriendenbelgium.be Bezoekers kunnen gratis parkeren op de parkings rondom Antwerp Expo.


Openingsuren 9 tot 16 uur.
Toegang VIP vanaf 8 uur.
info http://www.dipro.be
0032 ( 0 )3 239 56 38
facebook

Met vriendelijke groeten

Thomas Hoebus

Dipro Events
Frans De Manstraat 8
2600 Berchem
Kees Blijleven
Twenot Bestuur
Plaats reactie